A Samsung prémium légtisztítói

Magyarországon szintén rendelkezésre áll a Samsung példátlan légtisztító árupalettája. Az öt eszközből összeállított széria új okosmegoldásokkal gondoskodik a tiszta levegőről. Az szemrevaló, korszerű kialakítás és a hatékony működés hozzájárulhat a felhasználók egészségének megőrzéséhez.

Az emberek egyre több időt töltenek otthonaikban, legyen szó akár kikapcsolódásról, munkáról vagy éppen sporttevékenységről. A megváltozott helyzetek már nem igazán jelentenek újdonságot, a felhasználók többnyire alkalmazkodnak a korszerű normálishoz, otthonaikban munkaállomásokat formálnak ki, és tájékozódnak a legkorszerűbb technológiai megoldásokról, amelyek segítenek gördülékenyebbé tenni a mindennapokat.

Arról ellenben valószínűleg kevesen tudnak, hogy az otthoni levegő minősége akár rosszabb is lehet a kültérinél, míg a felhasználók átlagosan idejük 90 százalékát töltik beltérben. Ennek köszönhetően elengedhetetlenül releváns a levegő minősége zárt helyeken, különösen influenza és allergiaszezon alatt.

A Samsung légtisztítók a legújabb okosmegoldásokkal járulhatnak hozzá a tiszta és egészséges otthoni környezet kialakításához. Sajátos formatervezés és a prémium anyaghasználat mindazonáltal stílusos megjelenést nyújt a szerkezeteknek, mindent összevetve a legtöbb belsőépítészeti és lakberendezési stílushoz hibátlanul illeszkednek.

A Kocka (AX9500)

Az AX9500 a Samsung haladó szellemű Wind-Free technológiájával érkezik, amely a levegőt a csaknem 60.000 mikro levegő résen át gyengéden és halkan oszlatja el a helyiségben.

A valódi fémből készült AX9500 korszerű, kocka alakú megvalósításának és prémium anyaghasználatának hála még a legkifinomultabb belső terekbe is kifogástalanul illeszkedik. A moduláris formatervezésnek betudhatóan az egyes, önálló dokkolóval ellátott egységek összekapcsolva ugyanabban a helyiségben, vagy külön helyiségekben elosztva is alkalmazhatók.

A Kocka Numerikus Szolid nézetű kijelzővel és Lézer Szálló Por Szenzorral érkezik, amely valós időben méri a levegő minőségét és még a 1.0 részecske méretnél kisebb port és a gáznemű szennyező anyagokat is érzékeli. A felhasználók a mérés eredményét a megjelenítőn tekinthetik meg, amely a 4-Színű Jelzőfénnyel mutatja a PM1.0/2.5/10 méretű szennyező anyagok mennyiségét és a levegő tisztaságát.

AX7500

Az AX7500 a legtöbb olyan szerepkört elhozza, amit a felhasználók egy légtisztítótól várnak, és villámgyorsan, nagy mennyiségű levegőt képes megtisztítani a szoba egyik sarkától a másikig. Az Elülső levegő beáramló nyílás flottul szívja be a levegőt. A Kettős Erős ventilátor ugyanakkor a 3 irányú levegőáramlás szerepkörnek hála sebesen, több irányban oszlatja el a megtisztított levegőt.

Az AX7500 a Kockához hasonlóan numerikus kijelzővel és Lézer Szálló Por Szenzorral érkezik, amely valós időben monitorozza a levegő minőségét és az eredményt 4-Színű Jelzőfénnyel mutatja a monitoron.

AX5500

Az AX5500 átfogó megoldást nyújt a légtisztítás kapcsán. Az Elülső levegő beáramló nyílás nagy mennyiségű levegőt szív be, amit a tisztítási folyamat végén az Erős ventillátor egyenletesen oszlat el a helyiségben a három irányú levegőáramlás megoldás segédkezésével. A tiszta levegő ezáltal nagyobb területet ér el az egységre jutó Tiszta Levegő Kijuttatási Ráta ugyanakkor a 467 m³-t is elérheti óránként.

Az AX5500 numerikus megjelenítője mutatja a levegő minőségét, az érzékelésért mindazonáltal egy Lézer Szállópor Szenzor felel, amely valós időben figyeli a szennyezettséget és a 4-Színű Jelzőfény segédkezésével biztos, hogy meg jeleníti azt. A berendezés rejtett kerekeinek hála könnyűszerrel mozgatható a lakóhelyben, mindent összevetve ott hasznosítható, ahol a leginkább szükség van rá.

Az AX9500 és AX7500 készülékeken integrált WiFivel, az AX5500 készüléken opcionális dongle támogatásával elérhető a SmartThings alkalmazás, melynek támogatásával bárhol, bármikor ellenőrizhető az otthoni levegő minősége és szennyezettségi szintje. Az applikáció segédkezésével a légtisztító masinák távolról is irányíthatók. Egy mértéktartó érintéssel vagy a hangvezérléssel be- és kikapcsolható a masina, ellenőrizhető a levegő minősége, irányíthatók a heterogén funkciók és a szűrő állapota is nyomon követhető, ezenfelül az alkalmazás mutatja, amikor cserélni létfontosságú azt. Az applikáción át elérhető Hazaérkezés szerepkör ugyanakkor gondoskodik arról, hogy állandóan tiszta, jó minőségű levegő várja a felhasználókat, mikor hazaérnek.

AX3000

Az AX3000 multifunkcionális funkciói komfortosabbá teszik a felhasználók otthonát. A gépezet Alvó Módban halkabban üzemel, szenzoraival érzékeli a port és a levegőben található gázokat, az szimplán hasznosítható, 4-Színű Jelzőfény ugyanakkor valós időben, vizuálisan is megjeleníti a levegő szennyezettségét.

Az AX3000 szimplán felhasználható és karbantartható. A hátsó ajtót kinyitva kivehető a mosható Előszűrő, amit elegendő ritkábban tisztítani. A kettő az egyben kialakítású HEPA tisztító rendszer ultrafinom porszűrőjének és Aktív szén szagtalanító szűrőjének cseréjére villogó fényjelzés figyelmezteti a felhasználókat a szerkezeten.