Az inverteres klíma pénzt takarít meg Önnek

A Fisher Heat inverteres klíma pénzt takarít meg Önnek

Ön tudja, hogyan spórolhat meg egy zsák pénzt? Tudja, hogy mi a különbség az inverteres klíma és az ki/bekapcsolós típusú klímaberendezések között? Első körben úgy tűnhet, hogy az inverteres klíma ára magasabb, de hosszú távon hatékony spórolást tesz lehetővé.

Hogyan lehetséges ez?

Bár sokszor emlegetjük, lényegében kevesen tudják, hogy mi is az az inverteres klíma. A hagyományos típusú klímaberendezések a helyiség hőmérsékletét figyelemmel kísérve kapcsolják ki vagy éppen be a klíma készüléket, de egyéb változók figyelembevételére nem képesek. Így a klíma vagy teljes kapacitással dolgozik vagy éppen áll. Ebből kifolyólag a klíma egész nap ki- és bekapcsol aszerint, hogy mikor emelkedik a beállított érték fölé a hőmérséklet, illetve mikor sikerül a helyiséget megfelelő módon lehűteni.

Ez a folyamat aránylag sok energiát emészt fel. Legalábbis lényegesen többet, mint egy inverteres klíma esetében, amely képes a nulla és a maximum közötti, kiegyensúlyozott szinten is dolgozni. Ez, az „alkalmazkodóképesség” minden esetben csakis a kívánt munkához megfelelő mennyiségű energia igényét jelenti. Ez pedig Önnek megtakarítást eredményezhet a hagyományos, nem inverteres klíma készülékekhez képest.

Tudta, hogy az inverteres klíma
képes gazdaságos fűtésre?

Az aktuális energiahordozók árait figyelembe véve, a számítások szerint az inverteres klíma segítségével hatékonyabb és főleg alacsonyabb a fűtésszámla, mint a hagyományos, de akár a kondenzációs gázkazánokkal. Ez kiemelten az őszi és tavaszi átmeneti időszakokban lehet hasznos, amikor a nyárias meleg, és a csapadékos hűvös idő gyorsan váltja egymást. Meg kell említeni, hogy a klíma fűtésének hatékonysága -2 °C alatt el kezd rohamosan csökkenni, így ilyen külső hőmérséklet esetén már kiegészítő fűtés (elektromos falfűtés, infrapanelek stb.) javasolt.

A gazdaságos fűtés kiváló példája a Fisher Heat inverteres klíma, amely – mint a neve is mutatja – a nyári időszakok hűvös enyhülést nyújtó megoldása mellett, a hidegebb időszakok kiváló fűtési lehetőségét kínálja. Ezen túlmenően minden Fisher klíma számos extra funkcióval rendelkezik, hogy energiatakarékosan biztosítsák az Ön és családja számára a tökéletes komfortot télen és nyáron egyaránt. A beépített speciális szűrőknek köszönhetően, a Fisher inverteres klíma a hűvösen vagy melegen tartott helyiség levegőjéből gyorsan és hatékonyan szűri ki a levegőben terjedő káros anyagokat. A Fisher inverteres klíma komfortos, meleg vagy éppen hűvös, tiszta, egészséges környezetet varázsol otthonába.