Inverteres Gree klíma

Bejegyzés dátuma: Szerző:

Inverteres Gree klíma

Kiváló energiatakarékos klíma
modern inverteres technológiával

Az innovatív inverteres Gree klíma kecses megjelenésével, erőteljes technikai megoldásaival, illetve kedvező árával biztosítja a hűvös nyári, illetve a meleg téli klímát otthonunkban, irodánkban, üzletünkben.

A komfort, a kényelem minden esetben attól (is) függ, hogy mennyire tudunk nyugodt, tiszta és egészséges környezetet teremteni a tevékenységeinkhez. Akár pihenésről, akár munkáról van szó, nagyon fontos a környezet. A Gree inverteres klíma a levegő megfelelő hőmérsékletét, illetve az egészséges, tiszta közegét képes fenntartani. Nem számít, hogy kánikulai délután vagy zimankós hideg idő van kint az utcán, mert a szobában egy Gree klíma a mi igényeink szerint alakítja a komfortot. A modern technikai paraméterekkel rendelkező klíma berendezés a hűtés és a fűtés feladatát egyaránt képes tökéletesen ellátni. Ráadásul egyetlen eszközbe integrálva, perifériális kiegészítők szüksége nélkül. Mi lehetne ettől egyszerűbb és kényelmesebb?

A többféle teljesítményű kivitelben rendelkezésre álló inverteres Gree klíma képes megoldást szállítani a legtöbb hűtési/fűtési igényre. Energiaosztály-besorolása minden klíma-típusnál A++ a hűtés, míg A+ a fűtés terén. Ez hatékony működést, végső soron pedig költségmegtakarítást jelent az Ön számára.

A Gree klímák SCOP (szezonális fűtési hatékonyság) értéke 4,0. Ez azt jelenti, hogy egyetlen befektetett kW energia segítségével 4,0 kW fűtési energiát állít elő. Összehasonlításképpen ez azt jelenti, hogy az inverteres Gree klíma fűtése hatékonyabb (ezáltal olcsóbb!), mint egy modern kondenzációs gázkazáné. Megdöbbentő, ugye?

A Gree klíma a hűtés és a fűtés funkciója mellett, illetve azzal összhangban több hasznos tulajdonsággal is rendelkezik.

Inverteres Gree klíma szoba falán

Inverteres Gree klíma
funkciók és tulajdonságok

 • Klíma ajánlatot kérekDigitális kijelzés: Az inverteres klíma egységen és a távirányítón egyaránt leolvasható a beállított hőmérséklet. A digitális kijelző jól látható és esztétikus.
 • Időzítő funkció: a 24 órás, valós idejű időzítő funkció kínálja a hazaérkezés hűs vagy éppen meleg kényelmét, ahogy Ön előre beállította. A klímaberendezés precízen igazodik az elvárásaihoz.
 • Ezüst-ion szűrő: Az ezüst-ionok fertőtlenítő hatása révén a levegőben található különféle kórokozók elpusztulnak, ezáltal tisztítja, egészségesebbé varázsolja a Gree klíma a környezetének levegőjét.
 • Aktívszenes szűrő: Az aktív-szén erejének kihasználásával a kellemetlen szagokat, nagyobb molekulákat szűri ki a levegőből, ezáltal is javítva annak minőségét.
 • Éjszakai üzemmód: Az inverteres klíma éjszakai módban csendesebb és kisebb energiafelhasználású, kiválóan igazodik az igényekhez.
 • Párátlanító üzemmód: A helyiség magas páratartalma, mint például mosás vagy egy nyári zápor után, szintén kellemetlen közérzetet eredményezhet. A Gree klíma páramentesítő funkciójával a levegő jelentős hőmérséklet-változtatása nélkül tudjuk kivonni a felesleges párát, ezáltal biztosítva a nyugodt és kellemes légkört.
 • Turbó üzemmód: Olyan helyiségekben, ahol nincs folyamatos légkondicionálás, vagy gyorsan átmelegszenek a felületek, hasznos kiegészítő a klíma turbó gombja. Ezzel a lehető leggyorsabban elérhetjük a kívánt hőmérsékletet, hiszen a berendezés ilyenkor a maximális teljesítményt produkálja.
 • Meleg indítás: A komfortjavító fokozat a klíma fűtési üzemmódjában csak a hőcserélő felmelegedése után kezdi el fújni a meleg levegőt, elkerülve ezzel a hideg levegő keringetését.
 • Automatikus légterelés le/fel (Swing): A hűtő-fűtő inverteres Gree klíma automatikusan a megfelelő pozícióba állítja légterelőket, hogy a hűtés vagy éppen a fűtés hatékonyságát optimalizálja. Hideg időben a meleg levegőt lefelé fújja, míg meleg időben a hideg levegőt felfelé irányítja.
 • Automatikus újraindulás áramkimaradás után: Az intelligens vezérlésnek köszönhetően a klíma automatikusan újraindul egy esetleges áramkimaradás után.
 • Automatikus téli-nyári átváltás: A modern Gree klíma folyamatosan monitorozza környezetét és képes automatikusan átváltani hűtő és fűtő üzemmód között. Ez tovább növeli a berendezés kényelmi faktorát, hiszen Önnek csak a komfortos, tiszta levegő kell, hogy számítson, a részletek nem.
 • Gyerekzár: Kezelhetőség tekintetében a Gree klíma egyszerű és letisztult lehetőséget kínál, amit néha érdemes korlátozni, hogy ne ez legyen a gyerekek kedvenc játékszere. A gyerekzár erre szolgál.
 • Kikapcsolható kijelzőpanel: A készüléken található kijelző fénye egyszerűen kikapcsolható, amennyiben fénye vagy más ok folytán zavaró lenne.
 • < 1 W fogyasztás készenléti üzemben: Az energiatakarékos megoldások a Gree klíma esetében is fontosak, így a kikapcsolt, de készenléti üzemmódba állt berendezés kevesebb, mint 1 W energiát fogyaszt.
 • Kihelyezett hőmérséklet-érzékelés: Praktikus szolgáltatás, amikor a klíma nem a falra szerelt egységben méri a helyiség hőmérsékletét, hanem a távirányítóba helyezett érzékelővel. Így, a szoba bármely szegletébe beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet, jellemzően ott, ahol kedvünk szerint leggyakrabban tartózkodunk.
 • Hidegplazma iongenerátor: A modern, ionokat generáló technikai megoldás a levegő szagtalanítását képes hatékonyan elvégezni. A generált oxigén-ionok közömbösítik a szagmolekulákat és egyben fertőtlenítő szerepet is betölt, hiszen elpusztítják a gomba spórákat és baktériumokat.
 • „Blue Fin” bevonatú hőcserélő: A speciális bevonatnak köszönhetően a szennyezőanyagok és a mikroorganizmusok nem képesek megtapadni az inverteres klíma hőcserélő felületén. A Gree klíma így tovább marad tiszta és hosszabb ideig képes egészséges levegőt biztosítani Önnek.
 • Öndiagnosztika és hibakijelzés: A nagyobb meghibásodások elkerülése és a rendszeres karbantartás érdekében, a Gree klíma folyamatosan ellenőrzi a működését és azonnal jelzi, ha valami problémát talál. Ezzel elejét vehető egy esetleges nagyobb meghibásodásnak.
 • Széles működési hőmérséklet-tartomány: Hűtő-fűtő klíma lévén természetes, hogy a Gree klíma – egyéb tényezők függvényében – extrém hideg időjárási körülményekben ugyanúgy működőképes marad, mint extrém meleg napokon.
 • Inverter: Az inverteres klímák, így a Gree klíma sajátossága is, hogy szabályozni képes a teljesítményét. Ez kiegyensúlyozottabb hőmérsékleti komfortot, és költséghatékonyabb működést eredményez.
 • Infra távirányító: A Gree klíma tartozéka az infra távirányító, melynek segítségével kényelmesen és egyszerűen szabályozhatja a szoba klímafelelősét.
Inverteres Gree klíma műszaki adatok

Inverteres Gree klíma műszaki adatok

Vissza – Klíma ajánló oldalra ►


Ezt is olvassa el!
• Hogyan tisztítja a klíma a levegőt?
10 jótanács
• Miért a Fisher klíma?
• Miért a Fujitsu klíma?


Klíma ajánló

Fisher Summer klíma

Fisher Summer klíma

A Fisher Summer klíma legfontosabb tulajdonságai közé tartozik, hogy a kiváló hűtés és fűtés mellett gondoskodik a megfelelő levegőminőségről is, illetve mindezt energia-hatékonyan teszi.

Fujitsu LLC inverter klíma

Fujitsu LLC klímaAlacsony árú Japán technológia. Halkan és megbízhatóan végzi a hűtést vagy fűtést. Ráadásul A++ besorolású, energiatakarékos és nagyon egyszerű a kezelhetősége. Kétféle modell 2,5 és 3,4 KW teljesítménnyel.

Fujitsu LT inverter klíma

Fujitsu LT klímaA Fujitsu csúcsmodellje. Egy inverteres minőségi klíma hűtéshez, fűtéshez és a levegő tisztán tartásához. Kiszűri a levegőből a baktériumokat és a polleneket, ráadásul elképesztően csendes. Kétféle modell 2,5 és 3,5 KW teljesítménnyel.

Klímát szeretnék, érdeklődöm vagy ajánlatot kérek – KLIKK IDE ►