Modernizált okosotthon-applikációt prezentált az LG

Az LG Electronics (LG) elénk tárta korszerűsített ThinQ alkalmazását, melynek betudhatóan a felhasználói okosotthon-élmény még teljesebbé válik. A hangutasítással is vezérelhető okosotthon-app az LG okos háztartási eszközeinek gördülékeny vezérlése közben több mint 150 országban ad új mesterségesintelligencia-alapú szolgáltatásokat.

Az ezelőtt SmartThinQ néven ismert LG ThinQ alkalmazás a Google Asszisztens hangfelismerő technológiáját alkalmazza, mindent összevetve segédkezésével a felhasználók párbeszédes hangutasításokkal irányíthatják és ellenőrizhetik háztartási berendezéseiket. A korszerűsített, mesterségesintelligencia-alapú applikáció egy személyre szabott terméktámogatási szerepkört is nyújt. A Proactive Customer Care még az előtt felhívja a felhasználók figyelmét a lehetőség szerinti problémák veszélyére, mielőtt azok egyáltalán bekövetkeznének, mindent összevetve szükség során a szerelő is hamarabb házhoz jöhet. A Proactive Customer Care annak érdekében, hogy maximalizálja a masina teljesítményét és élettartamát, részletes útmutatással és tanácsadással szolgál, hogy permanensen optimálisan üzemelhessen a berendezés.

Az applikáción át a felhasználók összekapcsolhatják LG okoskészülékeiket az Amazon-fiókjukkal, mindent összevetve az Amazon automatizált online vásárlási szolgáltatása, a Dash Replenishment (ADR) révén a háztartási gépek önvezérelten intézhetik példának okáért a fogyóban található mosó- és tisztítószerek, textilöblítők online utánrendelését és házhoz szállíttatását azokon a piacokon, ahol az Amazon szolgáltatása elérhető.

Az LG ThinQ app elemzi a felhasználói mintázatokat, és a Smart Care+ vagy a Smart Pairing funkcióknak betudhatóan akár több szerkezet működésének összehangolásán át egészen sajátos, személyre szabott megoldásokat tud nyújtani. Egy Smart Care+ funkcióval ellátott okoshűtő példának okáért az ideális hőmérséklet önműködő beállításával és az energiatakarékos üzemmód önműködő kiválasztásával csökkenti az energiafelhasználást, ezenkívül hosszabban tartja frissen az ennivalókat. A Smart Pairing szerepkörnek betudhatóan az LG legmodernebb ruhaszárító konstrukciói vezeték nélkül csatlakozhatnak az LG mosógépekhez, ezáltal a mosási program alapján megfelelő szárítóprogramot választanak ki. Az ilyen és ehhez hasonló innovációknak betudhatóan az LG vásárlóinak nem kell többé amiatt aggódniuk, hogy tönkreteszik a ruháikat.