A Bespoke Jet Pet szőrmentes otthont nyújt a vedlési szezonban is

Az ősz egy varázslatos évszak, ám a kisállattartók precízen tudják, hogy ilyenkor nem kizárólag a falevelek hullanak. Négylábú kiskedvenceink is ebben az időszakban válnak meg nyári bundájuktól, a nemkívánatos szőrszálak mindazonáltal otthonunk bármely pontján felbukkanhatnak és tehetik tönkre a kiváló őszi bekuckózós pillanatokat. A vedlési szezonban jól jön a profi segítség: a Samsung Bespoke Jet Pet praktikus funkciói egyszerűen veszik fel a harcot az elhullajtott szőrszálakkal, hogy otthonunkat tisztán tartsák.

Az őszi időszak nem kizárólag lehulló falevelekkel, de kiskedvenceink vedlési időszakával is egyet jelent. A lakóhelyben felbukkanó nemkívánatos szőrszálakkal nehéz felvenni a harcot, ám ami a tradícióknak megfelelő porszívókkal egy végeláthatatlan küzdelemnek tűnhet, a Samsung Bespoke Jet Pet hatékony funkcióinak hála gyerekjáték otthonunk tisztán tartása kisállatok mellett is.

Az állattartók igényeire is megoldást kínáló eszközhöz egy Kisállat kefe is párosul, amely sörtékkel vegyíti a gumifúvókát, hogy megkönnyítse a láthatatlan szőrszálak eltávolítását is. Amellett a többrétegű szűrőrendszer a háziállatok által okozott finom port 99,99%-át képes eltűntetni. Az All-in-One Clean Station multifunkciós töltőállomás eredményesen üríti a porgyűjtőt és tölti fel az akkumulátort, a porzsák kiürítéséig mindazonáltal minden port, szőrszálat vagy akár apróbb bogarat magába zárva gátolja a baktériumok szaporodását.

Könnyed vezérlésű és vezeték nélküli megvalósításának hála a Bespoke Jet Pet visszafogott kezelhetőséget és mozgást nyújt, míg csökkenti a csukló megterhelését, hosszú élettartamú akkumulátora ugyanakkor kínálja az egész lakóhely porszívózását, saroktól sarokig akár egy órán át egyetlen töltéssel A teleszkópos cső 3 hosszúsági fokozatban is állítható, ami újabb ergonomikusabb használatot nyújt. A Bespoke Jet Pet digitális inverteres motorja erős, akár 210 W-os szívóerővel erőteljes tisztítást ígér, akár a legfinomabb szőr- és porszemcséket is eltávolítva.