A Multi klíma kis helyen is elfér

Ismerem és szeretném használni a klíma berendezés kínálta előnyöket. Nyáron kellemesen hűvös helységeket biztosít, hideg időben képes gyorsan felfűteni, ráadásul olcsóbban, mint a hagyományos fűtési rendszerek. Elvégzi a páramentesítés feladatát is egy-egy nagymosás vagy főzés után, ráadásul a levegőben található szennyeződéseket, port, pollent, baktériumokat, de még a cigarettafüstöt is kiszűri. Igen, pontosan ilyen klímára vágyom! De nem tudom hova tenni a kültéri egységeket!

Ön is ilyen problémával küzd?

Mit szólna, ha mindössze egyetlen kültéri egységet kellene elhelyezni, ugyanakkor öt különböző helyen is működne beltéri egység? Mindegyik egymástól függetlenül üzemeltethető, szabályozható, hogy a legtökéletesebb hatásfokot és kényelmi szintet biztosítsa Önnek.

Fujitsu inverteres multi klíma kültéri egysége egy ház oldalfalán

Fujitsu inverteres multi klíma kültéri egysége egy ház oldalfalán

Véleményem szerint az Ön problémájára az inverteres Multi klíma a megoldás!

A Multi klíma

A Multi klíma kimondottan olyan helyekre lett tervezve, ahol a modern technika iránti igény megvan, de a hely szűkössége miatt az általánosan elterjedt megoldások nem jöhetnek szóba. Ezzel a korszerű megoldással több helyiséget is egyszerre lehet hűteni, illetve fűteni, pedig mindössze egyetlen kültéri klíma egységgel rendelkezik. Ebből az egy egységből táplálkoznak, az akár öt helyiséget is ellátni képes Multi klíma beltéri egységei, így végre nem kell választanai a gyerekek szobái, a nappali vagy a hálószoba között. Mindenhol egyformán kellemes klíma, tiszta levegő fogadhatja.

A Multi klíma beltéri egységének típusa és elhelyezése az Ön és családja igényeihez alakítható, több megoldás közül választ, mint például az oldalfali, a kazettás vagy a légcsatornázható készülékek.

Fujitsu inverteres multi klíma egy kültéri és négy eltérő beltéri egységgel

Fujitsu inverteres multi klíma egy kültéri és négy eltérő beltéri egységgel

A Multi klíma megoldás lehetőséget teremt arra, hogy korlátozott adottságokkal rendelkező épület esetében se kelljen lemondani a klíma nyújtotta előnyökről. A Multi klíma egy kültéri és több beltéri egysége képesek elvinni a modern technikai megoldásokat, ezáltal a kényelmet, a komfortot, illetve nem utolsó sorban a tiszta, egészséges levegőt oda, ahol más megoldás nem kivitelezhető.