Asztalba épített légtisztítót prezentál az LG a 2022-es IFA-n

Az LG Electronics (LG) a 2022-es IFA bemutatón szemlélteti új légtisztítóját, az Objet kollekcióba tartozó PuriCare Aero-t. Az év elején a CES-en bemutatott, elismert PuriCare AeroTower mintáját követve a korszerű, asztal formájú modell elmossa az esztétikus bútor és a fejlett légtisztító közti határokat. A modern berendezés megjelenése a felhasználó egyéni ízléséhez igazítható, míg 360 fokos légtisztítást, ezenkívül felhasználóbarát funkciókat ígér.

Az szemrevaló és kompakt kialakítású LG Aero többé-kevésbé kis méretének betudhatóan istenien illik olyan kisebb helyiségekbe, mint a háló-, dolgozó- vagy stúdiószoba. A gépezet alapszínét – krémhatású rózsaszín, sárga, vagy szürke –, sőt még az asztallap formáját (kör vagy ovális) a felhasználók maguk választhatják ki, hogy az maximálisan megfeleljen az ízlésüknek és passzoljon otthonuk stílusához.

Az LG modernizált, új termékének egyenletes felületű asztallapja remek hely a háztartási vagy dísztárgyak elhelyezésére. Az asztallap alján egy komfortos kezelőfelület felfedezhető, amelyen a szerkezet be- és kikapcsolásán túl a légáramlási mód és a hangulatvilágítás beállításai is elvégezhetők. Az asztallap szélén, annak felületével egy szintbe simulva, diszkréten elhelyezett apró megjelenítők sora mutatja a Wi-Fi-kapcsolatot, a levegő minőségét, a légáramlás erősségét és a frissítések állapotát.

A korszerű Aero asztalok a jellegzetes stílus mellett több hasznos szerepkört is ígérnek a személyre szabott hatás érdekében. Az asztallapba épített vezeték nélküli töltővel a felhasználók bármikor kényelmesen feltölthetik a funkcióval kompatibilis okostelefonjaikat és vezeték nélküli fülhallgatóikat, a hangulatvilágítás funkcióval mindazonáltal a tiszta levegő mellé kellemes légkört is teremthetnek. Az Aero asztalba nyolc eltérő hangulatvilágítás-opciót építettek, amelyek az LG ThinQ mobilalkalmazásból kényelmesen vezérelhetők. Az LG példa nélküli légtisztítóját különlegessége amellett, hogy a fenntarthatóság jegyében tervezték: olyan alkatrészeket magába foglal, amelyeket régi készülékekből és elektronikai termékekből összegyűjtött, újrafelhasználható műanyagból csinálnak, és a terméket mindemellett még újrafelhasználható anyagokból készült csomagolásban is szállítják.

Az LG új terméke a kifinomult formatervezésen túl személyre szabott kényelmet és az egyéni igényekhez igazodó hatékonyságot ígér. A légtisztító a többlépcsős – az LG ultrafinom, porgyűjtő és szagtalanító szűrőit egyesítő – levegőszűrésnek hála a nagymértékben korrigálja a beltéri levegő minőségét. A szűrésen túl a tiszta levegőről az LG UVnano technológiája is gondoskodik, amely UV-C LED fény támogatásával akár 99,99 százalékkal csökkenti a vírusok és baktériumok jelenlétét az Aero Furniture ventilátorlapátjain és azok környékén.

Az LG rögvest limitált szériás modelleket is piacra dob új légtisztítójából. Az olyan modellek mellett, amelyekhez ismert művészek – példaként a híres dél-korai festő, Kim Sun-woo – által tervezett exkluzív asztali dekorációk járnak ezután, a cég újonnan kifejlesztett, fenntartható anyagokból készült modelleket is forgalomba hoz egyes piacokon.

„Testreszabható kialakításával, fejlett légtisztítási technológiáival és felhasználóbarát funkcióival az Aero Furniture egy egészségesebb, komfortosabb, a egyéni igényekhez igazodó otthon megteremtéséhez jarul hozzá” – mondta Lyu Jae-cheol, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Az LG a továbbiakban is olyan innovációkon dolgozik ezt követően, amelyek egy egészségesebb és jobb életmódot vihetnek az otthonokba az egész világon.”

Az LG szeptember 2-6. közt Németországban, a 2022-es, berlini IFA tárlaton, a Messe Berlin 18. csarnokában, a társaság kiállítási standján szemlélteti legmodernebb fejlesztésit, köztük a PuriCare Aero asztalt is.