Az LG MoodUP hűtőszekrénye színesebb életstílust hoz a konyhába

Az LG Electronics (LG) a 2023-as CES tárlaton izgalmas, új, választható színopciót ismertet úttörő jelentőségű MoodUP hűtőszekrényéhez, amely mindent összevetve leginkább személyre szabott élményt ad. Az LG a világhírű Pantone Intézettel kooperálva egészítette ki változtatható színű készülékének palettáját a Viva Magentával, amely egyúttal a Pantone 2023-as év színe is. Az erőteljes bíborvörös árnyalat izgalmas, drámai stílust biztosít a belső tereknek, felélénkítve vibrálásával bármely enteriőrt.

A 2022-es berlini IFA bemutatón a MoodUP hűtőszekrény gazdag és dinamikus színek széles választékával mutatkozott be: a felhasználók a változtatható színekkel bármikor kényelmesen felfrissíthetik konyhájuk hangulatát, megjelenését. Az LG és a Pantone Intézet szoros együttműködésének betudhatóan a most érkező új, stílusos Viva Magenta színnel a hűtőszekrény felső ajtópanelje már összesen 23 szemrevaló színben képes pompázni. A négyajtós, franciaajtós kialakítású modell színeit tulajdonosaik kedvük alapján állíthatják össze – több mint 190 000 lehetséges színkombináció közül választhatnak.

A színek – köztük akár a korszerű Viva Magenta – az intuitív LG ThinQ alkalmazás segédkezésével gördülékenyen kiválaszthatók és beállíthatók. Mindez azt jelenti, hogy az LG modernizált konyhai megoldása a LED-es, színváltós ajtópanelek alkalmazásával biztosítja a fogyasztóknak, hogy a saját ízlésük alapján változtassák hűtőszekrényük kinézetét a külső elemek fizikai cseréjével járó bosszúság és költségek nélkül.

Amennyiben a felhasználók hagyományosabb konyhai megjelenésre vágynak, bármikor kikapcsolhatják a MoodUP hűtőszekrény LED-es ajtópaneljeit: ilyenkor a Lux szürke és Lux fehér színek kombinációját élvezhetik. Ez az időtlen és visszafogott, tiszta és hűvös hatású kombináció, amely az eltérő színű kövek természetes, finom kontrasztját idézi, bármilyen stílusú konyhához illeszkedik.

„Az, hogy 2023-ban az év Pantone színével, a Viva Magentával egészül ki a MoodUP hűtőszekrény színkínálata, kiválóan szemlélteti az LG modernizált ThinQ UP készülékeinek ergonomikus testreszabhatóságát” – mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke.