Korszerűsödött az LG Magyarország díjmentes Klíma Akadémiája

Naprakész, költségmentes képzésekkel várja az érdeklődő mestereket az idén 30 éves LG Magyarország modernizált Klíma Akadémiája. Az LG budapesti, Könyves Kálmán körúti székházában kialakított, modernizált helyiséget ünnepélyes keretek közt, legfőbb hazai és internacionális vállalkozásbeli partnereinek jelenlétében októberben nyitotta meg a társaság.

A légkondícionáló megoldások piacán meghatározó szerepet betöltő LG részére kardinális, hogy a szüntelen termékinnovációt követve, rendszeresen naprakész technológiai tudást oszthasson meg az iparág mestereivel. Így is indult fantasztikus kezdeményezésként az LG Klíma Akadémia 2007-ben, konkrétan a klímatechnikai vállalkozások mesterei, épületgépész tervezők, építészek, beruházók, forgalmazók, kereskedelmi mesterek, amellett egyetemi és főiskolai hallgatók részére kialakított, térítésmentes előadásokkal.

A cég idén, hazai működésének 30. évfordulója alkalmából teljesen megújította az LG Klíma Akadémiának otthont adó elméleti tantermet és a gyakorlati képzésre alkalmas kiállítóterületet. A képzések alatt többek közt olyan témákkal találkozhatnak a mesterek, mint az LG legújabb hőszivattyú rendszereinek és klímaberendezéseinek működése, azonkívül a telepítés szakmai szempontjai.