Megújult a Fisher Art klíma

Egy darabig gyártották, majd megszűntették, de a felmerülő igények miatt újra csatasorba állították a Fisher Art klímát, a gyártó legelegánsabb hűtő-fűtő eszközét. Ha Ön is olyan klíma után áhítozik, amelyik kilóg a sorból, amelyik harmonikusan illeszkedik a környezetébe, amelyik nem csak egy megtűrt tárgy a falon, hanem egy dísz, akkor ezt nézze meg!

A Fisher Art klíma egy különleges megjelenésű, felsőkategóriás tudással megáldott berendezés. A falon az igényességet és az esztétikumot sugározza, ezzel is utalva a tulajdonos kifinomult érzékeire. Mindemellett mint eszköz, szintén tökéletesen helytáll. Az inverteres berendezés energiatakarékosan hűt és fűt, illetve tisztítja otthonának levegőjét.

A Fisher Art megjelenése

A Fisher prémium klímája fekete színben, tükrös előlappal áll rendelkezésre. A sötét szín lehetőséget kínál a kiemelkedésre, arra, hogy a klíma ne csak egy szerkezet, hanem egy elegáns dekoráció legyen. A keret nélküli tükrös előlap még ezt az eleganciát, egyediséget fokozza egy cseppet. Működés közben a klíma eleje kissé előrebukik és az oldalán előtűnnek a hangulatfények. Ezek színe és intenzitása változik a használat és a környezeti fényviszonyoknak megfelelően. Hűtéskor kék, míg fűtéskor narancs fény világít. Sötétben azonban a fények elhalványulnak, így semmi nem akadályozza az éjszakai pihenést.

A klíma funkciói

A Fisher Art inverteres klíma energiatakarékos kivitelének köszönhetően akár 3000 Ft alatt maradhat az egész évben az üzemeltetésre költött villanyszámla. Ez a kimagasló A++ hűtési és A+ fűtési energiaosztálynak tudható be. A klíma többféle típusban elérhető a 2,6 kW-tól a 7,0 kW-ig, így akár egészen terem nagyságú helyiségek hűtését és fűtését egyaránt képes ellátni.

A leadott teljesítmény mellett a Fisher Art rendelkezik a modern technikai megoldásokkal, melyek még előnyösebbé teszik használatát. A beépített szűrőknek köszönhetően a klímán átáramló levegő megtisztul. A berendezés elpusztítja a baktériumokat, a gombákat, kiszűri a port, a kellemetlen szagokat, a cigarettafüstöt, a veszélyes gázokat, ráadásul az ionizátor által kibocsájtott ionok kellemesebbé teszik az ember közérzetét.

A klíma vezérlése elvégezhető az internet vagy valamilyen WiFi képes eszköz segítségével, még távolról is. A Fisher Art klíma természetesen rendelkezik a más klímák esetében már ismert funkciókkal is, mint a páramentesítés, a turbó üzemmód, a kihelyezett hőmérséklet-érzékelés vagy az automatikus téli-nyári átváltás, hogy csak néhányat említsek.

Mindezekből jól látható, hogy a Fisher Art klíma mind megjelenésében, mind pedig technikai oldalról nézve egy igényes választás korszerű megoldása. Legyen Ön is igényes!