A klíma Budapesten még inkább fontos

A klíma Budapesten még talán sokkal fontosabb, mint egy kisvárosban vagy falun. A budapesti életforma ugyanis sok esetben még a szellőztetést sem engedi meg, ha netán a környék ahol lakunk túlságosan zajos és nagyforgalmú. Ugyanakkor egy klíma – legalábbis bizonyos fokig – kiválthatja a szellőztetést.

A modern klíma berendezések alapfunkciói között ma már nem csak a hűtés található meg. Egy korszerű technikával felszerelt klíma Budapesten már szintén az alapfunkciói között tudhatja a gazdaságos fűtés, a páramentesítés, illetve a levegőtisztítás és –frissítés funkciókat egyaránt. Persze ez nem csak Budapestre vonatkozik, minden új klíma, legalábbis a nevesebbek rendelkeznek ezekkel.

Egy jó klíma Budapesten

A klíma Budapesten még inkább fontos

Tekintve a forgalmas közlekedési csomópontokat, a klíma Budapesten még inkább fontos

Milyen tehát egy jó klíma Budapesten? Olyan képességekkel rendelkezik, amelyek segítenek a lehető legkevesebb szellőztetés mellett, a lehető legtisztább, legegészségesebb levegőt biztosítani az otthonunkban. Egy jó klíma Budapesten képes kiszűrni a levegő szennyeződéseit. Ez persze nem csak a porra vonatkozik. A Fujitsu LU inverter klíma Apple catechin szűrője például a levegő apró szennyeződéseit elektrosztatikus úton ki szűri, majd elpusztítja a különféle fertőzéseket terjesztő kórokozókat is. Egy Fisher Summer klíma Budapesten is lehetőséget kínál, akár az erősen szennyezett, forgalmas útkereszteződésekhez közel álló lakások levegőjének felfrissítésére. A dupla szűrőrendszere, amely egy ezüstionszűrőn keresztül a korokozókat pusztítja el, valamint egy hideg katalitikus szagtalanító finomszűrőn keresztül a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket stb.) vonja ki a levegőből, képes az ablakok kinyitása nélkül újjávarázsolni, felfrissíteni a helyiség levegőjét.

Egy modern és technikailag korszerű klíma Budapesten azonban nem kizárólag a levegő felfrissítésére és a szoba lehűtésére képes. Egyre többen ébrednek rá, hogy a klíma kiválóan alkalmas a teljes vagy a részleges fűtési rendszer kiváltására. Ennek oka, hogy a klíma Budapesten sem igényel mást, mint elektromos áramot. A modern megoldásoknak köszönhetően az új klíma típusok fűtési hatékonysága az elmúlt években sokszorosára nőtt. A befektetett energia mintegy 4-5-szörösének megfelelő mennyiségű fűtési energia előállítására képes, ami azt jelenti, hogy klíma Budapesten is gazdaságosabb megoldást jelent, mint a legmodernebb kondenzációs gázkazán.

A klíma Budapesten is kiváló szolgálatot tehet Önnek. Lehűti a lakását a forró nyári napokon, megtisztítja otthonának levegőjét, ráadásul kényelmes, tiszta és gazdaságos fűtést kínál. Otthonában is kényelmesen, egy jó klíma Budapesten.