Miért a Fujitsu klíma?

Bejegyzés dátuma: Szerző:

A japán technika, japán minőséget takar. Ezért is jár a Fujitsu klíma mellé akár 10 év garancia. Ennek alátámasztására lássunk néhány érvet felsorolásszerűen.

A Fujitsu klíma gyáregységeA Fujitsu klíma már hosszú évek óta bizonyítja hazánkban is, hogy a kiválóan megállja a helyét. A minőségi berendezések A–A+++ energiahatékonysági besorolása, inverteres klíma kivitele és csendes működése a klímaberendezések között is kiemeli a márkát.

A nagyszerű energiahatékonysága és az inverter miatt a klímák energiatakarékosak, így a sok-sok év alatt sok-sok pénzt spórolhatnak Önnek, más klímákkal összehasonlítva.

A csendes működés segít az otthont kényelmes és komfortos, igazi pihenésre alkalmas környezetté varázsolni.

Az inverternek köszönhetően a szabályozás nagyon precíz, széles tartományban használható, és rendkívül csendes. szinte nem hallható, hogy a klíma működik.

Klíma ajánlatot kérekA Fujitsu klíma további nagy előnye a könnyű telepíthetőség, a tartósság, az ergonomikus és esztétikus dizájn, illetve a kedvező ár-érték arány.

A típuskínálat is széleskörű. A legkeresettebb split klíma mellett megtalálhatjuk a Fujitsu kínálatában a kazettás és a multi inverteres klíma típusokat is, hogy csak a legismertebbeket említsük.

A klímaberendezések szűrőegységei is fejlettek, képesek az áramoltatott levegőt jelentősen megszűrni, ezáltal friss, tiszta levegőt juttatni a helyiségbe.

A Fujitsu klíma ajánlható mindenkinek, akinek a minőség fontos szereppel bír a választásai során. A hosszú garancia és üzembiztos berendezések garantálják az elégedettséget.


Ezt is olvassa el!
• Miért van szükségem klímára?
• Melyik klímát válasszam?
• 10 jótanács a hatékony klímához
• Klíma ajánló


 

Klíma ajánló

Fujitsu LLC inverter klíma

Fujitsu klíma LLCAlacsony árú Japán technológia. Halkan és megbízhatóan végzi a hűtést vagy fűtést. Ráadásul A++ besorolású, energiatakarékos és nagyon egyszerű a kezelhetősége. Kétféle modell 2,5 és 3,4 KW teljesítménnyel.

Fujitsu kazettás inverter klíma

Fujitsu klíma kazettásEgy igazi nagyteljesítményű turbó klíma. A zsaluzatnak és a hatékony lapátoknak köszönhetően nagy légterekhez javasolt. Energiatakarékos és csendes működés közben. Négyféle modell 3,5 – 6,8 KW teljesítményig.

Fujitsu multi inverter klíma

Fujitsu klíma multi inverterTöbb az egyben megoldás, amikor az igények szerint testre szabható a termék. Egyetlen kompakt kültéri egységhez több különféle beltéri klíma csatlakoztatható. Így jól kialakíthatóak az egyedi megoldások. Igény szerint testre szabható rendszer, kettőtől nyolc beltéri egységgel, hatféle kültéri egységgel, 4 – 14 KW-ig.

Klímát szeretnék, érdeklődöm vagy ajánlatot kérek – KLIKK IDE ►