Miért a Fisher klíma?

Bejegyzés dátuma: Szerző:

A Fisher a minőség elkötelezettje a klímák terén. Mindig a tökéletes megoldásra törekszik az alapvető funkcióktól kezdve az extra szolgáltatásokig. Ennek köszönhetően a Fisher klíma nem csak egyszerűen hűt, de kiváló kiegészítő vagy fő fűtő berendezés is.

A Fisher a környezettudatos és energia-hatékony megoldások híve is. A klímák mindegyike “A” vagy magasabb besorolású az energiaosztály lépcsőjén. Ezt erősíti az inverteres teljesítmény-szabályozású kivitel, ami energiát, ezáltal pénzt takarít meg Önnek.

Fisher klímaA minőségi termékek jellemzője a hosszú garanciaidő. A Fisher klímákra akár 6 év garanciát is vállalnak a forgalmazók, így aki a Fishert választja, a minőséget és a megbízhatóságot kapja.

Klíma ajánlatot kérekAz extra funkcióknak köszönhetően a Fisher klímái különösen hatékonyak a levegő tisztításában. Olyan megoldásokkal találkozhatunk, mint a plazmaszűrő, amely az apró porszemeket és kellemetlen szagokat, valamint az ezüst-ion szűrő, amely a baktériumokat képes kiszűrni a levegőből.

A kínálat a Fisher klímák esetében széles skálán mozog. Az általánosan elterjedt oldalfali split klímák mellett a multi, a kazettás, a kültéri egység nélküli és a padlóra állítható split típusok, illetve ezek variációi közül válogathatunk.

A Fisher klíma a minőséget jelenti Önnek. Ha ezt választja, nyugodt lehet, hogy hosszan és megelégedéssel használja a technika vívmányát.


Ezt is olvassa el!
• Miért van szükségem klímára?
• Melyik klímát válasszam?
• 10 jótanács a hatékony klímához
• Miért a Fujitsu klíma?


 

Klíma ajánló

Fisher prémium klíma

Fisher premium klímaPrémium kategóriás hűtő-fűtő klíma, többrétegű levegőszűrő funkcióval (Cold plazma, aktívszenes és ezüst-ion szűrők). A Fisher csúcstechnológiás készüléke kimagasló energia hatékonyságával és megfizethető árával a igen népszerű. Háromféle modell 2,6 – 5,2 KW teljesítményig.

Fisher kazettás klíma

Fisher kazettás klímaMasszív, nagyteljesítményű klímaberendezés elsősorban nagy légterek klimatizálásához. Az álmennyezetbe építhető berendezés négyirányú, egyenletes légáramot biztosít. A többféle légtisztító funkció pedig egészséges környezetet teremt. Négyféle modell 3,5 – 10,5 KW teljesítményig.

Fisher kültéri egység nélküli klíma

Fisher kültéri egység nélküli klímaTökéletes megoldás műemlék épületek esetében, valamint olyan helyiségek klimatizálásra, ahol nincs lehetőség kültéri egységet elhelyezni, vagy lehetetlen a csövezést kialakítani. A nagyszerűen megtervezett 2,9 KW teljesítményű kompakt hűtő-fűtő klíma gyorsan és egyszerűen felszerelhető.

Klímát szeretnék, érdeklődöm vagy ajánlatot kérek – KLIKK IDE ►