Miért van szükségem klímára?

Bejegyzés dátuma: Szerző:

Miért van szükségem klímára? A kérdésre több válasz is lehetséges: komfort, kényelem, egészség, hatékonyság és gondoskodás.

Miért van szükségem klímára? Egészséges, friss, tiszta klíma levegő!A klíma legfontosabb tulajdonsága, hogy biztosítsa a használók felé az elvárt komfortérzetet. Otthon, munkahelyen, de még az utazás közben is. Hiszen ma már jogosan elvárt komfortigény az autóban, tömegközlekedésben elhelyezett klíma, miért ne lehetne otthonunk is hasonlóan komfortos. A modern klímaberendezések hűteni és fűteni is tudnak, ráadásul rendkívül energia hatékonyan, ezáltal képesek szinte mindenki számára megadni azt a komfortot, ami a huszonegyedik század emberét megilleti.

A minőségi klímaberendezések további tulajdonsága, hogy egyszerűen kezelhetők. Sőt, képesek pl. automatikusan átváltani a hűtő és fűtő üzemmód között, biztosítva ezáltal azt a kényelmet, amit jogosan várhatunk el egy klímaberendezéstől. Használat közben nincs különösebb teendőnk, csak élvezni a klíma nyújtotta kényelem mindenfajta előnyét.

Miért van szükségem klímára? Egészséges, friss, tiszta klíma levegő!A klíma egészséges jelzője sem véletlen. A jó klíma nagy előnyei közé tartozik, hogy nem csak a hűtő-fűtő alapfunkcióknak felel meg, hanem ezen túl mutat. A minőségi gyártók ma már azért versenyeznek, hogy melyikük tudja jobban megtisztítani a helyiség elhasznált levegőjét. Ezért aztán olyan megoldásokat találhatunk, ami a levegőből képes kiszűrni a baktériumokat, a polleneket vagy akár a kellemetlen szagokat. Ezen funkcióknak köszönhetően a klíma friss, tiszta és egészséges levegőre képes változtatni az elhasználtat, ami allergiások vagy gyermekek esetében nagyon fontos tulajdonság.

A megfelelő klíma technika a munka hatékonyságát is jelentősen javítja. Egy irodában, üzletben vagy üzemben dolgozók közérzete nagymértékben függ a levegő hőmérsékletétől, illetve tisztaságától. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy az üzlethelyiségek klimatizálása a vásárlók közérzetére jó hatással van, ami növeli a vásárlási kedvet, ezáltal az értékesítés hatékonyságát is.

Gyerekszobák, óvodák, iskolák, kórházak, közintézmények klíma megoldásai nem feltétlenül a beruházónak jelentenek előnyt. Ezekben az esetekben a gondoskodás, a cél. A klíma által megtisztított és megfelelő hőmérsékleten tartott levegő segíthet megelőzni a fejlődő szervezetek különféle megbetegedéseit, illetve segíthet megkönnyíteni a rászorulók mindennapjait.

Bármelyik fenti cél is vezérli a klíma vásárlási szándékunkat, vásárlás előtt minden esetben érdemes szakemberrel konzultálni. Ehhez nyújt segítséget a klimatippek.hu.

 


Ezt is olvassa el!
• Melyik klímát válasszam?
• 10 jótanács a hatékony klímához
• Egy szobát szeretnék klimatizálni
• Lakást / házat szeretnék klimatizálni


 

Klíma ajánló

Fisher Summer klíma

Fisher Summer klímaA Fisher Summer klíma legfontosabb tulajdonságai közé tartozik, hogy a kiváló hűtés és fűtés mellett gondoskodik a megfelelő levegőminőségről is, illetve mindezt energia-hatékonyan, DC inverteres klíma kivitelben teszi.

Fisher multi inverter klíma

Fisher multi inverter klímaA szabadon választható és kombinálható beltéri egységek lehetőségét kínálja. Minden helyiségnek a megfelelő teljesítmény és típus. Családi házak, üzletek és irodák professzionális klímatechnikája. Kettő, három és négy beltérit működtető kültéri egység 5 – 10 KW-ig, és hatféle beltéri egység 2,6 – 5,3 KW teljesítményig.

Fujitsu LU inverter klíma

Fujitsu LU klímaKiváló minőségű Japán termék. Hűt, fűt és otthonának a levegőjét frissen, tisztán tartja. Működtetése gazdaságos, használata egyszerű. Elegáns dizájn és széles a működési tartomány jellemzi. Négyféle modell 2 – 4,2 KW teljesítményig.

Klímát szeretnék, érdeklődöm vagy ajánlatot kérek – KLIKK IDE ►