Veszélyesek a klímák?

Kényelmes otthon klíma készülékkel

Megnyugtatok mindenkit, hogy alaphelyzetben mindegyik klíma tökéletesen működik, és semmiféle veszélynek sincs kitéve a használó. Ugyanakkor számtalan kevésbé ismert (és még kevésbé elismert) márkájú klíma vásárolható a különböző hipermarketekben, olcsó klíma webshopokban. Persze általában az egy év garancia ezekre is vonatkozik, azonban fennáll a veszélye annak, hogy egy kis idő elteltével már nem tudjuk a garanciát érvényesíteni, mert a gyártó cég időközben megszűnt, vagy egyszerűen elérhetetlen. Márpedig egy klímát az ember ritkán vásárol egy évre, sokkal jellemzőbb az évtized mértékegység. Gondoljunk csak a beépítés és beüzemelés aránylag magas költségeire és máris egyértelművé válik, hogy jobb befektetés egy minőségi klíma hosszú távra tervezése, mint egy olcsó rendszeres cseréje.

Azt javasoljuk, hogy mindig megbízható, legalább évtizedes múlttal rendelkező klímagyártó cégtől vásároljon új klímát, hiszen ez biztosít az Ön számára egyfajta garanciát arra, hogy egy esetleges problémát gyorsan és hatékonyan el tudjon hárítani klímájával kapcsolatban.

Minősített klímaszerelő

Agyműtéthez agysebészre van szükség, klímatelepítéshez pedig profi klímaszerelő szükséges: ők azok, akik segítenek a lakás tulajdonságaihoz és az egyedi igényekhez igazítva kiválasztani a megfelelő klímát, valamint rendelkeznek a megfelelő felszereléssel, és szakértelemmel ahhoz, hogy tökéletesen be tudják üzemelni a készüléket. Sohase bízza kontárokra, „mindenes” ismerőseire új klímája telepítését, mert egy esetleges hiba esetén nem tudja érvényesíteni a garanciát.

Az is erősen javasolt, hogy lehetőleg olyan helyen vásároljunk, ahol az eladó és a klímaszerelő is megtalálható, azaz a beszerelés, a beüzemelés, a karbantartás és a garanciális feladatokat is elvégzik. Így nem Önnek kell a megfelelő szakemberek után rohangálnia.

A megfelelő klíma és klímaszerelő kiválasztása

Fisher Prémium klíma

Fisher Prémium klíma

Önnek profi klímára van szüksége, hogy biztosítani tudja családja számára az élhetőbb környezetet és a tökéletes komfortot? Válassza a minőségi Fujitsu vagy Fisher klímákat, szereltesse fel őket minősített klímaszerelő kollégáinkkal, és élvezze a legnagyobb forróságban is a hűvös szoba nyújtotta kényelmet.