A klíma segít az allergia ellen?

Bejegyzés dátuma: Szerző:

A kérdésre egy kérdéssel kell kezdeni a feleletet: Allergiás a klímára? Ha a válasz igen, akkor a klíma nem segíthet az Ön allergiáján.

A viccet félretéve a klíma egyes tulajdonságai ronthatják a betegségben szenvedők hétköznapjait, de más tulajdonsági pedig segíthetik az érzékenyeket és allergiásokat. Gondoljunk csak arra a tényre, hogy klíma megléte esetén egy erős kültéri pollenszennyeződés esetén nem muszáj szellőztetnünk.

A minőségi klímák párátlanító funkcióját sem szabad elfelejtenünk, amelyek a hőmérséklet jelentős változtatása nélkül vonják ki a párát a levegőből. Ez segíthet a jobb közérzet kialakításában, illetve egyes betegségek kialakulásának kockázatát is csökkenthetik.

A klíma segít az allergia ellen, friss, egészséges, tiszta levegőA neves gyártók minőségi berendezéseinek a levegő tisztító hatása is nagyon jelentős. Akár baktérium- és pollenmentes, tisztára szűrt levegővel telíthetjük meg a helyiséget. Megszűnhet a viszkető szem, a kényszerű köhögés, illetve a könnyezés, ami minden allergiás vágyálma.

Az olcsóbb, nem inverteres klímaberendezések esetében nem csak a levegőszűrők részleges vagy teljes hiánya jelenti a problémát, hanem a levegő hűtésének technikája. Az olcsó klímák ugyanis be és kikapcsolnak, vagy abszolút nem csinálnak semmit vagy maximális teljesítménnyel hűtenek. Ez a levegő kiszárításához vezethet, ami a közérzetre, a légutakra rossz, allergén hatással van. Az inverteres klímák ezzel szemben szabályozzák teljesítményüket és igen kis teljesítményszinten is képesek dolgozni, ezzel pedig kisebb mértékben szárítják ki a levegőt.

Összefoglalva, a klímát szinte mindenkinek javasolni tudjuk, de erősen ajánlott a minőségi és inverteres berendezésekben gondolkodni főleg, ha van a levegő minőségére érzékenyebb ember a családban.


Ezt is olvassa el!
• Miért van szükségem klímára?
• Melyik klímát válasszam?
• Miért a Fisher klíma?
• Miért a Fujitsu klíma?


Klíma ajánló

Fisher multi inverter klíma

Fisher multi inverter klímaA szabadon választható és kombinálható beltéri egységek lehetőségét kínálja. Minden helyiségnek a megfelelő teljesítmény és típus. Családi házak, üzletek és irodák professzionális klímatechnikája. Kettő, három és négy beltérit működtető kültéri egység 5 – 10 KW-ig, és hatféle beltéri egység 2,6 – 5,3 KW teljesítményig.

Fujitsu LLC inverter klíma

Fujitsu LLC klímaAlacsony árú Japán technológia. Halkan és megbízhatóan végzi a hűtést vagy fűtést. Ráadásul A++ besorolású, energiatakarékos és nagyon egyszerű a kezelhetősége. Kétféle modell 2,5 és 3,4 KW teljesítménnyel.

Fujitsu kazettás inverter klíma

Fujitsu kazettás klíma Egy igazi nagyteljesítményű turbó klíma. A zsaluzatnak és a hatékony lapátoknak köszönhetően nagy légterekhez javasolt. Energiatakarékos és csendes működés közben. Négyféle modell 3,5 – 6,8 KW teljesítményig.

Klímát szeretnék, érdeklődöm vagy ajánlatot kérek – KLIKK IDE ►