Bemutatkozik a www.klimatippek.hu

Bejegyzés dátuma: Szerző:

Minden vásárlás előtt célszerű körbenézni, alaposan tájékozódni, hogy az igényeinknek legmegfelelőbb terméket szerezhessük be. A választék igen csak széles, az igények pedig különbözők. Egyeseknek a minőség, a megbízhatóság, a hosszú garancia, a kifogástalan szervizháttér és karbantartás, másoknak inkább az ár a fontosabb. A www.klimatippek.hu internetes információs portál azoknak próbál eligazodást, segítséget nyújtani, akik még csak most ismerkednek a klímatechnikával. Otthonukat, üzletüket vagy irodájukat kívánják klíma berendezéssel ellátni.

Összegyűjtöttünk rengeteg hasznos információt, hogy segítsük meghozni a legjobb döntést. A klíma ugyanis nem egy olcsó dolog. Sokkal előnyösebb vásárlás előtt tájékozódni, mint utólag mérgelődni. Reméljük, hogy a sok-sok összegyűjtött írás hasznos lesz olvasóink számára, és segítségükkel az elvárásaiknak megfelelő klíma kerül megvásárlásra.

A klíma minden esetben a kényelmet, a komfortot szolgálja, és ezt a célt tűzte ki a www.klimatippek.hu oldal is. Legyen szó hűtésről vagy fűtésről, de akár levegő tisztításról, oldalunkon rengeteg hasznos olvasnivalót talál, melyek remélhetőleg segíteni fognak Önnek a döntésben.

FIGYELEM! Az oldalon található adatok, információk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlatnak, és nem alkalmasak komoly tervezésre. Kérem, mielőtt tervezne, kérje ki szakember véleményét!


RÉSZLETES KLÍMABEMUTATÓ

FISHER klíma

Fisher professional klíma

Fisher professional klímaMinőségi hűtő-fűtő berendezés, csendes működésével és rengeteg extra funkciójával kényeztet. Többféle légtisztító megoldást tartalmaz, így erre érzékenyeknek is javasolható. Négyféle modell, 2,7 – 6,6 KW teljesítményig.

Fisher prémium klíma

Fisher premium klímaPrémium kategóriás hűtő-fűtő klíma, többrétegű levegőszűrő funkcióval (Cold plazma, aktívszenes és ezüst-ion szűrők). A Fisher csúcstechnológiás készüléke kimagasló energia hatékonyságával és megfizethető árával a igen népszerű. Háromféle modell 2,6 – 5,2 KW teljesítményig.

Fisher art klíma

Fisher art oldalfali split klímaAz egyedi dizájn kedvelőinek kedvenc készüléke. Sajnos már nem rendelhető, de szakembereink szerviz és karbantartás esetén készséggel állnak rendelkezésükre.

Fisher heat inverter klíma

Fisher heat inverter klímaKimondottan fűtésre optimalizált berendezés. Inverteres szabályozású A++ energia-osztályú klíma hatékony hűtő-fűtő berendezés. A beépített plazma- és ezüst-ion szűrők pedig kiválóan tisztítják a levegőt, illetve a szagtalanító szűrő a szagokat közömbösíti. Háromféle modell 2,8–5,2 KW teljesítményig.

Fisher multi inverter klíma

Fisher multi inverter klímaA szabadon választható és kombinálható beltéri egységek lehetőségét kínálja. Minden helyiségnek a megfelelő teljesítmény és típus. Családi házak, üzletek és irodák professzionális klímatechnikája. Kettő, három és négy beltérit működtető kültéri egység 5 – 10 KW-ig, és hatféle beltéri egység 2,6 – 5,3 KW teljesítményig.

Fisher kazettás klíma

Fisher kazettás klímaMasszív, nagyteljesítményű klímaberendezés elsősorban nagy légterek klimatizálásához. Az álmennyezetbe építhető berendezés négyirányú, egyenletes légáramot biztosít. A többféle légtisztító funkció pedig egészséges környezetet teremt. Négyféle modell 3,5 – 10,5 KW teljesítményig.

Fisher kültéri egység nélküli klíma

Fisher kültéri egység nélküli klímaTökéletes megoldás műemlék épületek esetében, valamint olyan helyiségek klimatizálásra, ahol nincs lehetőség kültéri egységet elhelyezni, vagy lehetetlen a csövezést kialakítani. A nagyszerűen megtervezett 2,9 KW teljesítményű kompakt hűtő-fűtő klíma gyorsan és egyszerűen felszerelhető.

Fisher padlóra állítható oldalfali split klíma

Fisher padlóra állítható oldalfali klímaTetőterek, illetve speciális helyiségek klíma megoldása lehet. Elsősorban olyan helyekre ajánljuk, ahova az oldalfali, illetve a kazettás klíma nem szerelhető be. Ezen helyiségek hűtésére és fűtésére is kiváló alkalmas megoldás. Háromféle modell 3,5 – 7 KW teljesítményig.

 

FUJITSU klíma

Fujitsu LLC inverter klíma

Fujitsu LLC klímaAlacsony árú Japán technológia. Halkan és megbízhatóan végzi a hűtést vagy fűtést. Ráadásul A++ besorolású, energiatakarékos és nagyon egyszerű a kezelhetősége. Kétféle modell 2,5 és 3,4 KW teljesítménnyel.

Fujitsu LM inverter klíma

Fujitsu LM klímaAz energia-hatékony klíma tökéletes komfortot biztosít, legyen szó hűtésről vagy fűtésről. Ugyanakkor a beépített levegőszűrőknek köszönhetően a levegő friss és tiszta marad. Négyféle modell 2 – 4 KW teljesítményig.

Fujitsu LT inverter klíma

Fujitsu LT klímaA Fujitsu csúcsmodellje. Egy inverteres minőségi klíma hűtéshez, fűtéshez és a levegő tisztán tartásához. Kiszűri a levegőből a baktériumokat és a polleneket, ráadásul elképesztően csendes. Kétféle modell 2,5 és 3,5 KW teljesítménnyel.

Fujitsu LU inverter klíma

Fujitsu LU klímaKiváló minőségű Japán termék. Hűt, fűt és otthonának a levegőjét frissen, tisztán tartja. Működtetése gazdaságos, használata egyszerű. Elegáns dizájn és széles a működési tartomány jellemzi. Négyféle modell 2 – 4,2 KW teljesítményig.

Fujitsu kazettás inverter klíma

Fujitsu kazettás klímaEgy igazi nagyteljesítményű turbó klíma. A zsaluzatnak és a hatékony lapátoknak köszönhetően nagy légterekhez javasolt. Energiatakarékos és csendes működés közben. Négyféle modell 3,5 – 6,8 KW teljesítményig.

Fujitsu multi inverter klíma

Fujitsu multi inverter klímaTöbb az egyben megoldás, amikor az igények szerint testre szabható a termék. Egyetlen kompakt kültéri egységhez több különféle beltéri klíma csatlakoztatható. Így jól kialakíthatóak az egyedi megoldások. Igény szerint testre szabható rendszer, kettőtől nyolc beltéri egységgel, hatféle kültéri egységgel, 4 – 14 KW-ig.


Ezt is olvassa el!
• Miért van szükségem klímára?
• Melyik klímát válasszam?
• 10 jótanács a hatékony klímához
• Mennyibe kerül egy klíma?


Klímát szeretnék, érdeklődöm vagy ajánlatot kérek – KLIKK IDE ►