A klíma ára – Drágább vagy olcsóbb klímát válasszak?

Bejegyzés dátuma: Szerző:

A legtöbb esetben igaz a magyar közmondás, hogy olcsó húsnak híg a leve. Persze a ló másik oldalára sem érdemes átesni, felesleges tornaterem mérethez alakított klímát hálószobába betenni, még annak is, aki pingvineket tart otthon.

A klíma ára – mint a legtöbb elektronikai termék esetében – alapvetően három tényezőtől függ:

1. A klíma ára és a gyártó „neve”

A neves gyártók a legtöbb esetben felárral dolgoznak, mondhatja aki csak az árakat nézi. De érdemes azt is figyelembe venni, hogy a neves gyártók akár 5 vagy 10 év garanciát is adnak a termékükre, míg a kevésbé nevesek csak 1-2 évet. Ezt azért tudják megtenni, mert a neves gyártók minőségi alkatrészekből, hosszútávra terveznek ellentétben a konkurenciával. Figyelembe véve tehát a magasabb árért cserébe kapott minőséget, mindenki eldöntheti, hogy a bizonytalan vagy a garantált minőséget szeretné hazavinni és éveken keresztül (!) nézni, használni.

2. A klíma ára és a teljesítménye

Neves vagy nevesincs gyártók egyaránt kínálnak különféle teljesítményű termékeket, különféle árakon. A helyes klímavásárlás alapfeltétele a gondos tervezés. Ez pedig azt jelenti, hogy felesleges – ugyanazt a gyártót feltételezve – a nagyobb teljesítményű berendezést megvásárolni, ami csak egy kicsivel kerül többe. Hiszen a tervezéskor pontosan eldőlt mire van szükség, minden e fölötti teljesítményért pénzt kiadni csak pénzkidobás.

3. A klíma ára és az extra funkciói

Megint csak a neves gyártókat kell megemlítsem, hiszen az ő termékeikben számos kiegészítő vagy extra funkció található. Ezek az olcsóbb termékekben nincsenek vagy minőségbeli kérdések merülhetnek fel. Az extra funkciók azért érdekesek, mert olyan tulajdonságokkal ruházhatják fel a klímát, ami lehetőséget adhat olyan helyeken is használatukra, ahol egyébként fel sem merülhet a kérdés.

Általában, ha megtehetjük és nyugodtan akarunk aludni, akkor a minőségi gyártók minőségi termékeit szoktuk javasolni. Nem csak kényelmi, de gazdasági szempontok alapján is, mert hosszú távon biztosan előnyösebb befektetés.


Ezt is olvassa el!
• Hogyan tisztítja a klíma a levegőt?
• A klíma segít az allergia ellen?
• Miért a Fisher klíma?
• Miért a Fujitsu klíma?


Klíma ajánló

Fisher prémium klíma

Fisher premium klíma ára a minőséget és a megfizethetőséget egyaránt tükröziPrémium kategóriás hűtő-fűtő klíma, többrétegű levegőszűrő funkcióval (Cold plazma, aktívszenes és ezüst-ion szűrők). A Fisher csúcstechnológiás készüléke kimagasló energia hatékonyságával és megfizethető árával a igen népszerű. Háromféle modell 2,6 – 5,2 KW teljesítményig.

Fujitsu LLC inverter klíma

Fujitsu LLC klíma ára a minőséget és a megfizethetőséget egyaránt tükröziAlacsony árú Japán technológia. Halkan és megbízhatóan végzi a hűtést vagy fűtést. Ráadásul A++ besorolású, energiatakarékos és nagyon egyszerű a kezelhetősége. Kétféle modell 2,5 és 3,4 KW teljesítménnyel.

Fujitsu LT inverter klíma

Fujitsu LT klíma ára a minőséget és a megbízhatóságot egyaránt tükröziA Fujitsu csúcsmodellje. Egy inverteres minőségi klíma hűtéshez, fűtéshez és a levegő tisztán tartásához. Kiszűri a levegőből a baktériumokat és a polleneket, ráadásul elképesztően csendes. Kétféle modell 2,5 és 3,5 KW teljesítménnyel.

Klímát szeretnék, érdeklődöm vagy ajánlatot kérek – KLIKK IDE ►

One Reply to “A klíma ára – Drágább vagy olcsóbb klímát válasszak?”

  1. albaker

    A férjemnek és nekem nagyon rossz volt a hitük, amikor mélyen belegondoltunk a pénzügyi jogászokba, hogy milyen mértékben csődöt kértünk, kevés vagy semmilyen pénzünk volt ahhoz, hogy a lányunkat emily egy kollégiumba küldjék, amit nem engedhettünk meg. Irányítjuk a fizetésnapokat (kölcsöncégeket), amelyek segítettek az olyan embereknek, mint mi, jelzáloghitel-változásokhoz. Minden cég, akivel kapcsolatba lépett, egy korábbi, 1000 dolláros és 2000 dolláros díjat akart, amit nem engedhettünk meg. Mert azt hittük, hogy nem reménykedünk abban, hogy eladjuk vagy elveszítjük otthonát a bezárásával. Aztán találkoztam egy helyi magazinnal, és a fedél egy Loan Bonding Corporation volt. A három fő lépés; 1. Ön elektronikus jelentkezést nyújt be. E-mail: albakerloanfirm@gmail.com 2. Adja meg a megfelelő azonosítási eszközt arról, hogy állampolgára személyazonosító igazolványt vagy vezetői engedélyt és bankszámlaadatait tartalmazza-e. 3. A kölcsön feldolgozása, jóváhagyása és továbbítása. A hosszú történet lerövidült, 4 százalékos fix kamattal és módosított kifizetésekkel módosították a hitelt. A diákjaiknak is megadták a lányaikat, hogy elvégezzék a kollégium teljes fizetést. Dolgoztunk Lasson kölcsönével, aki figyelmeztetett minket az egész világ fejlődéséről. minden papírmunkát, telefonhívást stb. tett. Mindent megtettek, és kapott egy kölcsönt, amit elfogadunk. Amikor elfogadom a hitel feltételeit, és elküldtem a bankom részleteit, megfizetett árat fizettem ezekért a szolgáltatásokért. Nem tudtuk volna olyan egyszerű és megfizethető árut szerezni, mint tudásunkkal az átalakulás folyamatán keresztül. Nem volt időm megköszönni, ezért KÖSZÖNÖM! Nem kérhettem volna jobb csapatot. Naprakész a refinanszírozás. A legmegfelelőbb az Ön számára, jelzáloghitel mozgatása Ha problémánk van velünk, vegye fel a kapcsolatot egy hitelintézeti társasággal. Működhetnek. Tisztelettel: Timothy és Maria Elfogadva 2017. november 22-én Columbusban, GA

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő × négy =